המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבלים אבקת סוכר וחמאה עד אחידות.
מוסיפים ביצה וחלמון ומערבלים במשך חצי דקה.
מוסיפים במהירות איטית קמח תופח, אבקת אינסטנט פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד, שקדים גרוסים וגרידת תפוז ומערבלים עד אחידות.
יוצרים מן הבצק שני גלילים בקוטר 3.5 עד 4 ס"מ ומקפיאים ל-120 דקות.
מחממים את התנור ל-170 מעלות.
מוציאים מן המקפיא ופורסים לעוגיות בעובי של חצי ס"מ, ומסדרים על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה במרווחים של שני ס"מ אחת מן השנייה.
אופים כ- 12-13 דקות.
מצננים ואורזים בכלי אטום.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0