המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור מראש לחום של 175 מעלות.
ממיסים את השוקולד, ומניחים שיתקרר.
מקציפים את החלבונים וסוכר הווניל עד שיקשיחו, מוסיפים את הסוכר בהדרגה.
מוסיפים את השוקולד והשקדים.
יוצרים באמצעות כפית עוגיות על גבי נייר אפיה.
אופים במשך 15 דקות.
לאחר שהעוגיות התקררו, מומלץ לשמור אותן בקירור. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0