המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הבצק: לערבב את החלמונים עם כל חומרי הבצק וללוש לבצק אחיד וחלק.
לחלק את הבצק ל-6 חלקים.
להכנת המילוי: להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצפת יציבה ולאחר מכן להוסיף אינסטנט פודינג וניל. להמשיך להקציף לקרם חלק.
לרדד עם מערוך כל חלק של בצק ולמרוח כמות נדיבה של קרם.
לגלגל ולחתוך לפרוסות בעובי של 3 ס"מ.
להניח בתבנית על נייר אפייה ולאפות בחום בינוני.
לאחר האפייה שהעוגיות מתקררות, לפזר אבקת סוכר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0