המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 175 מעלות.
במיקסר עם וו לישה, לשים את כל החומרים עד לקבלת בצק חלק ונעים.
מעבירים למשטח מקומח ומרדדים לעלה עבה בעובי 3 ס"מ.
קורצים עיגולים בקוטר של 6 ס"מ.
בעזרת סכין חורצים איקס במרכז העוגייה ומכניסים שקד עד חציו פנימה.
מפזרים סוכר וקינמון ואופים 25 דקות עד שהעוגיות שחומות. *ניתן להמיר את החמאה במחמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0