במעבד מזון עם וו גיטרה, מכניסים סוכר, סוכר וניל, מרגרינה רכה, ביצים ופתיתי קוקוס, מעבדים עד שנוצר מעין קרם.
*ניתן להמיר את המרגרינה בחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את הקמח ומערבלים, עד אשר מקבלים בצק רך וגמיש.
מכניסים את הבצק לפיה של המכונה המורכב עליה הסרט מתכת שקורץ את העוגיות. מסובבים את הידית עד אשר יוצאת רצועה, חותכים עם סכין לגודל הרצוי, מניחים על נייר האפיה במרווחים שווים.
שלב 5
0 דקות
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות,
שלב 6
15 דקות
זמן אפיה 15 דקות או עד אשר העוגיות מזהיבות בצדדים ולא יותר.
שלב 7
0 דקות
יש לקרר לגמרי את העוגיות ורק לאחר מכן מכניסים לכלי אטום.לכו להכין כוס תה מהביל , בנתיים העוגיות מתקררות להן.
שלב 1
מתוך
7
במעבד מזון עם וו גיטרה, מכניסים סוכר, סוכר וניל, מרגרינה רכה, ביצים ופתיתי קוקוס, מעבדים עד שנוצר מעין קרם.
*ניתן להמיר את המרגרינה בחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים את הקמח ומערבלים, עד אשר מקבלים בצק רך וגמיש.
מכניסים את הבצק לפיה של המכונה המורכב עליה הסרט מתכת שקורץ את העוגיות. מסובבים את הידית עד אשר יוצאת רצועה, חותכים עם סכין לגודל הרצוי, מניחים על נייר האפיה במרווחים שווים.
שלב 5
מתוך
7
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות,
שלב 6
מתוך
7
זמן אפיה 15 דקות או עד אשר העוגיות מזהיבות בצדדים ולא יותר.
שלב 7
מתוך
7
יש לקרר לגמרי את העוגיות ורק לאחר מכן מכניסים לכלי אטום.לכו להכין כוס תה מהביל , בנתיים העוגיות מתקררות להן.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0