המתכון הזה נוצר עבור 35 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במעבד מזון עם וו גיטרה, מכניסים סוכר, סוכר וניל, מרגרינה רכה, ביצים ופתיתי קוקוס, מעבדים עד שנוצר מעין קרם. *ניתן להמיר את המרגרינה בחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מוסיפים את הקמח ומערבלים, עד אשר מקבלים בצק רך וגמיש.
מחממים תנור אפיה על 180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה.
מכניסים את הבצק לפיה של המכונה המורכב עליה הסרט מתכת שקורץ את העוגיות. מסובבים את הידית עד אשר יוצאת רצועה, חותכים עם סכין לגודל הרצוי, מניחים על נייר האפיה במרווחים שווים.
אופים בתנור שחומם מראש על 180 מעלות,
זמן אפיה 15 דקות או עד אשר העוגיות מזהיבות בצדדים ולא יותר.
יש לקרר לגמרי את העוגיות ורק לאחר מכן מכניסים לכלי אטום.לכו להכין כוס תה מהביל , בנתיים העוגיות מתקררות להן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0