המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מעבירים חומרי הבצק לקערה ולשים ידנית עד קבלת בצק אחיד, חלק ומבריק.
מחלקים את הבצק ל-6 חלקים
מרדדים כל חלק, מורחים את ממרח התמרים מגלגלים לרולדה.
יוצרים חתכים לא עמוקים לסימון החיתוך לאחר האפייה.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
אופים במשך כ-20-30 דקות או עד תחילת הזהבה.
מוציאים ופורסים לפי הסימונים. מצננים ומפדרים באבקת סוכר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0