המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים את המרגרינה (אפשר במיקרוגל).
שמים בקערה את המרגרינה, מיץ התפוזים והקמח התופח, ולשים עד שמתקבל בצק נוח לעבודה (במידת הצריך מוסיפים מעט קמח). הבצק עדין מאוד.
חותכים את הבצק לשני כדורים.
מקמחים משטח העבודה, מרדדים בצק, ומורחים בממרח התמרים (שכבה דקה), מגלגלים לרולדה ומותחים אותה.
חותכים את הרולדה עם סכין חדה לפרוסות דקות, ומניחים על נייר אפייה.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שהעוגיות מתחילות להשחים.
ממתינים שהרולדות יתקררו, ובוזקים עליהן אבקת סוכר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0