המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור אפייה לחום בינוני, כ-170 מעלות.
לעוגה: מקציפים חלבונים עם סוכר.
מערבבים בקערה נפרדת חלמונים, אגוזים וקמח, עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים לחלבונים המוקצפים ומעבירים לתבנית אפייה.
אופים בתנור כ-45 דקות.
מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים אותה היטב.
למלית: מקציפים שמנת מתוקה וסוכר, עד לקבלת קצפת יציבה.
חוצים את העוגה. מניחים חצי אחד בצד. על החצי שנשאר בתבנית, מורחים את הקצפת ומכסים אותה בחצי השני של העוגה.
לציפוי: מסדרים את פרוסות האננס על העוגה. שמים במרכז כל טבעת דובדבן מסוכר.
מכינים ג'לי אננס לפי ההוראות שעל האריזה.
שופכים את הג'לי המוכן (לפני קירור) על פרוסות האננס. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0