מקציפים במיקסר עם מטרפה את החמאה והסוכר, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
שלב 2
0 דקות
טורפים את הביצים ומוסיפים אותן בהדרגה לקרם החמאה, עד לקבלת תערובת תפוחה ומוקצפת.
שלב 3
0 דקות
מנפים יחד את הקמח, המלח והסודה לשתייה.
שלב 4
0 דקות
מחליפים לוו גיטרה, ומאטים את פעילות המערבל. מוסיפים לתערובת הנוזלית את הקמח, האבקות והשמנת החמוצה לסירוגין.
שלב 5
0 דקות
יוצקים שליש מהתערובת לתוך 2 תבניות אינגליש קייק משומנות. מפזרים חצי מתערובת האגוזים על הבצק, יוצקים שליש נוסף, מפזרים את שארית האגוזים ומסיימים בשארית הבצק.
שלב 6
0 דקות
אופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך 35-40 דק', עד שהעוגה יבשה וקפיצית למגע.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מקציפים במיקסר עם מטרפה את החמאה והסוכר, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
שלב 2
מתוך
6
טורפים את הביצים ומוסיפים אותן בהדרגה לקרם החמאה, עד לקבלת תערובת תפוחה ומוקצפת.
שלב 3
מתוך
6
מנפים יחד את הקמח, המלח והסודה לשתייה.
שלב 4
מתוך
6
מחליפים לוו גיטרה, ומאטים את פעילות המערבל. מוסיפים לתערובת הנוזלית את הקמח, האבקות והשמנת החמוצה לסירוגין.
שלב 5
מתוך
6
יוצקים שליש מהתערובת לתוך 2 תבניות אינגליש קייק משומנות. מפזרים חצי מתערובת האגוזים על הבצק, יוצקים שליש נוסף, מפזרים את שארית האגוזים ומסיימים בשארית הבצק.
שלב 6
מתוך
6
אופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך 35-40 דק', עד שהעוגה יבשה וקפיצית למגע.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0