המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים במיקסר עם מטרפה את החמאה והסוכר, עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה.
טורפים את הביצים ומוסיפים אותן בהדרגה לקרם החמאה, עד לקבלת תערובת תפוחה ומוקצפת.
מנפים יחד את הקמח, המלח והסודה לשתייה.
מחליפים לוו גיטרה, ומאטים את פעילות המערבל. מוסיפים לתערובת הנוזלית את הקמח, האבקות והשמנת החמוצה לסירוגין.
יוצקים שליש מהתערובת לתוך 2 תבניות אינגליש קייק משומנות. מפזרים חצי מתערובת האגוזים על הבצק, יוצקים שליש נוסף, מפזרים את שארית האגוזים ומסיימים בשארית הבצק.
אופים בתנור בחום של 170 מעלות במשך 35-40 דק', עד שהעוגה יבשה וקפיצית למגע. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0