המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל החומרים ביחד במיקסר ידני או חשמלי, לאחר מכן מוסיפים לתערובת קצפת צמחית פרווה וממשיכים לערבב את הכל במיקסר.
משמנים תבנית אפיה ושופכים לתוכה את הבלילה, ולפני שאופים את העוגה מפזרים על התערובת שקדים שבורים בלי קליפה.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, אופים בין 35 ל-40 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0