המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להפריד את הביצים ולהקציף את החלבון עם הסוכר לקצף יציב להוסיף בהדרגה את החלמון עד שנבלע בפנים.
להוסיף אינסטנט אגוזים+הקמח ולערבל לתערובת אחידה.
לשמן תבנית ולאפות בחום בינוני עד שקיסם יוצא נקי (בערך 25 דקות).
כשיוצא מהתנור לחורר במזלג כמו פיצה ולשפוך את הנס קפה. ולתת להצטנן.
בקערה נפרדת להקציף שמנת מתוקה + סוכר וניל + אינסטנט וניל + החלב.
לאחר שהעוגה הצטננה לפזר מעליה את האגוזים ומעל לרפד בקצף הוניל.
מלמעלה לגרד שוקולד מריר ואפשר לפזר גם אגוזים.
להגיש עם כף גלידה משובחת ולאכות בתאבון רב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0