מערבבים את הביסקוויטים המרוסקים עם החמאה. מעבירים לתחתית תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ (זו המומלצת, אבל גם מרובעות, או עגולות קטנות או גדולות יותר תעבודנה), מהדקים לתחתית בלבד (לא לדפנות) בכף. מניחים במקרר.
שלב 2
0 דקות
מקציפים חבילה וחצי של שמנת לקצפת סמיכה (שימו לב: צריך שמנת 32%. שמנת 15% לא תהפוך לקצפת). מניחים במקרר.
שלב 3
0 דקות
מעבדים את הגבינה והסוכר למחית חלקה לגמרי. מקפלים פנימה את הקצפת.
שלב 4
0 דקות
שוברים את עוגיות האוראו לחתיכות די קטנות (בגודל של ציפורן). לא לרסק! רק לשבור. מערבבים לתוך תערובת השמנת-קצפת, ויוצקים לתבנית שבמקרר, מעל תחתית הביסקוויטים. מכסים ומניחים במקפיא לארבע שעות לפחות (ועדיף לילה שלם).
שלב 5
5 דקות
הכנת הציפוי: מביאים את חצי חבילת השמנת הנותרת לרתיחה עדינה בסיר קטן, ומסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד ומחכים 5 דקות.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את הווניל ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לגמרי. יוצקים על העוגה ומחזירים למקפיא לעוד ארבע שעות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
מערבבים את הביסקוויטים המרוסקים עם החמאה. מעבירים לתחתית תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ (זו המומלצת, אבל גם מרובעות, או עגולות קטנות או גדולות יותר תעבודנה), מהדקים לתחתית בלבד (לא לדפנות) בכף. מניחים במקרר.
שלב 2
מתוך
6
מקציפים חבילה וחצי של שמנת לקצפת סמיכה (שימו לב: צריך שמנת 32%. שמנת 15% לא תהפוך לקצפת). מניחים במקרר.
שלב 3
מתוך
6
מעבדים את הגבינה והסוכר למחית חלקה לגמרי. מקפלים פנימה את הקצפת.
שלב 4
מתוך
6
שוברים את עוגיות האוראו לחתיכות די קטנות (בגודל של ציפורן). לא לרסק! רק לשבור. מערבבים לתוך תערובת השמנת-קצפת, ויוצקים לתבנית שבמקרר, מעל תחתית הביסקוויטים. מכסים ומניחים במקפיא לארבע שעות לפחות (ועדיף לילה שלם).
שלב 5
מתוך
6
הכנת הציפוי: מביאים את חצי חבילת השמנת הנותרת לרתיחה עדינה בסיר קטן, ומסירים מהאש. שוברים פנימה את השוקולד ומחכים 5 דקות.
שלב 6
מתוך
6
מוסיפים את הווניל ומערבבים היטב עד שהשוקולד נמס לגמרי. יוצקים על העוגה ומחזירים למקפיא לעוד ארבע שעות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0