המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים כוס חלב עם כפית נס קפה עד שהקפה נמס.1.טובלים את הביסקוויטים טבילה צקה ומסדרים בתבנית.
מכינים קם למילוי: מקציפים 2 שמנת מתוקה, 2 כוסות חלב, 2 חבילות אינסטנט פודינג וניל וכפית תמצית וניל. עד קבלת קרם יציב.
מורחים את הקרם על השכבה הראשונה ומיישרים לשכבה אחידה.
יוצרים עוד שכבת ביסקוויטים ויוצקים מעל סירופ שוקולד.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0