המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מקציפים בקערה עמוקה כוס אחת של שמנת וכוס חלב יחד עם חבילת פודינג וניל.
מקציפים בקערה אחרת כוס שמנת מתוקה עם שתי כפות נס קפה עד שמתקבל קצפת בצבע מוקה.
מקפלים לתוך קצפת המוקה חבילת אינסטנט פודינג.
מקפלים אל תוך הקצפת הלבנה.
יוצקים את הנס קפה לתוך צלחת, לא עמוקה מדי וטובלים את הביסקוויטים לכמה שניות לריכוך קל.
מסדרים שתי שכבות של הביסקוויטים הטבולים בתבנית.
מורחים שכבה של הקרם על הביסקוויטים ומעליו מסדרים עוד שתי שכבות של ביסקוויטים טבולים בנס קפה.
מורחים שכבת קרם נוספת.
מגרדים בנפרד שוקולד לבן ושוקולד מריר.
מפזרים מעל העוגה פסים של שוקולד לבן ושוקולד חלב מגוררים, מעבירים לקירור והתייצבות במקרר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0