המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפוררים את הביסקוויטים לפירורים גסים ומפזרים אותם בתחתית של תבנית פיירקס 35*25 ס"מ.
מסננים את קוקטייל הפירות מכל הנוזלים. מערבבים בקערה את הפירות המסוננים עם 8 גביעי השמנת ועם הסוכר ובוחשים היטב.
יוצקים את התערובת בעדינות על תחתית הביסקוויטים.
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים 30 דקות בדיוק. לא יותר ולא פחות, לא צריך לחכות להשחמה, זה אמור להשאר לבן.
מצננים על השיש. כשקר לגמרי, מכסים בניילון נצמד - ולמקרר לפחות ללילה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0