המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טובלים את הפתיבר בחלב/קפה ומסדרים שכבה בתבנית במידות 20*30.
מכינים את הפודינג לפי הוראות ההכנה של קרם שוקולד על גבי האריזה.
מורחים שכבה של קרם שוקולד על הפתיבר.
מסדרים שוב שכבה של פתיבר ועליה מורחים קרם. חוזרים על התהליך, עד ליצירת ארבע שכבות ביסקוויטים, כשהשכבה האחרונה היא של ביסקוויטים.
ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה, ומערבבים היטב.
יוצקים את השוקולד על שכבת הפתיבר.
מצננים במקרר למספר שעות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0