המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הקרם וניל: מקציפים במיקסר 500 מ"ל שמנת מתוקה, 100 מ"ל חלב, 200 גרם מסקרפונה ופודינג וניל. כשהקרם מתקשה מניחים בצד.
להכנת קרם השוקולד: מקציפים 250 מ"ל שמנת מתוקה, 50 מ"ל חלב ופודינג שוקולד. כשהקרם מתקשה מניחים בצד.
טובלים פתי בר בחלב, מורחים בקרם שוקולד ומדביקים לו ביסקוויט נוסף. מסדרים את הפתי בר בעמידה בתוך תבנית ומצפים את הכל בקרם וניל. מכניסים לקירור.
ממיסים 100 גרם שוקולד מריר ו-100 מ"ל חלב יחד ויוצקים על העוגה. שומרים בקירור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0