המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטרוף בקערה את הביצים עם הסוכר ולהוסיף את הוניל.
להוסיף את הבננות המעוכות, השמן ומיץ התפוזים ולערבב.
להוסיף את שני סוגי הקמח ואבקת האפיה ולערבב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
להעביר את התערובת (דלילה יחסית) לשתי תבניות כיכר משומנות, לפזר שוקולד צ'יפס למעלה ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-35 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0