המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מועכים את הבננות במזלג.
שמים את הביצים במעבד מזון, מוסיפים את הסוכר ומערבלים במשך דקה.
עוצרים את פעולת המעבד, מוסיפים את המצרכים האחרים, מערבלים במשך דקה.
מכניסים לתנור בחום של 170 מעלות למשך 45 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0