מרסקים היטב במעבד מזון עם להב פלדה את הבננות יחד עם השמנת, החמאה המותכת, הביצים והווניל, עד שמתקבלת תערובת אחידה ונוזלית. מעבירים לקערה קטנה, שוטפים, ומייבשים את מעבד המזון.
שלב 2
0 דקות
מרסקים היטב במעבד הנקי את החלבה, הסוכר והקמחים.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים חצי מהתערובת הנוזלית, ומעבדים חצי דקה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את שאר התערובת הנוזלית, ומעבדים עוד דקה.
שלב 5
0 דקות
מעבירים לתבנית משומנת ומקומחת.
שלב 6
0 דקות
שוברים את השוקולד לקוביות קטנות, ושמים בשקית יחד עם כף קמח. מנערים היטב כדי שהשוקולד יצופה בקמח (הציפוי הזה ימנע מפצפוצי השוקולד לשקוע לקרקעית הבצק). זורים את השוקולד על פני העוגה, ומערבבים מעט כך שחלק מהקוביות תשקענה.
שלב 7
0 דקות
אופים בחום בינוני 50-60 דקות, עד שהעוגה משחימה וסכין הננעצת במרכזה יוצאת יבשה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מרסקים היטב במעבד מזון עם להב פלדה את הבננות יחד עם השמנת, החמאה המותכת, הביצים והווניל, עד שמתקבלת תערובת אחידה ונוזלית. מעבירים לקערה קטנה, שוטפים, ומייבשים את מעבד המזון.
שלב 2
מתוך
7
מרסקים היטב במעבד הנקי את החלבה, הסוכר והקמחים.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים חצי מהתערובת הנוזלית, ומעבדים חצי דקה.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את שאר התערובת הנוזלית, ומעבדים עוד דקה.
שלב 5
מתוך
7
מעבירים לתבנית משומנת ומקומחת.
שלב 6
מתוך
7
שוברים את השוקולד לקוביות קטנות, ושמים בשקית יחד עם כף קמח. מנערים היטב כדי שהשוקולד יצופה בקמח (הציפוי הזה ימנע מפצפוצי השוקולד לשקוע לקרקעית הבצק). זורים את השוקולד על פני העוגה, ומערבבים מעט כך שחלק מהקוביות תשקענה.
שלב 7
מתוך
7
אופים בחום בינוני 50-60 דקות, עד שהעוגה משחימה וסכין הננעצת במרכזה יוצאת יבשה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0