מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות. משמנים תבנית אינגליש קייק בגודל 30*10 ס"מ.
שלב 2
0 דקות
מניחים את הסוכר ואת הביצים בקערה גדולה וטורפים היטב. מוסיפים את השמן וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את מיץ הלימון, הווניל והבננות, תוך כדי מעיכה וערבוב.
שלב 3
0 דקות
בקערה אחרת, מערבבים את הקמח עם אבקת הסודה, המלח, אגוז מוסקט ואגוזי מלך.
שלב 4
50 דקות
מאחדים את תערובת הקמח עם תערובת הבננות ויוצקים לתבנית. אופים כ-50 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח, עם פירורים.
שלב 1
מתוך
4
מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות. משמנים תבנית אינגליש קייק בגודל 30*10 ס"מ.
שלב 2
מתוך
4
מניחים את הסוכר ואת הביצים בקערה גדולה וטורפים היטב. מוסיפים את השמן וממשיכים לטרוף עד שמתקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את מיץ הלימון, הווניל והבננות, תוך כדי מעיכה וערבוב.
שלב 3
מתוך
4
בקערה אחרת, מערבבים את הקמח עם אבקת הסודה, המלח, אגוז מוסקט ואגוזי מלך.
שלב 4
מתוך
4
מאחדים את תערובת הקמח עם תערובת הבננות ויוצקים לתבנית. אופים כ-50 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא לח, עם פירורים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0