המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את החומרים, עד לקבלת בצק.
חותכים את הבצל לעיגולים די גדולים.
שמים את הבצל במחבת עם מרגרינה, מטגנים לאט עד שהבצל יתרכך.
מוסיפים קימל, מלח ופלפל.
כשהבצל קר, מערבבים עם 8 ביצים במזלג, מוסיפים לתערובת שתי כפות שמנת חמוצה וקמח, לא מחממים את התנור מראש.
יוצקים את הבלילה לתבנית מס' 26, עליה רדדנו קודם לכן את הבצק.
אופים בתנור בחום 180 מעלות עד שמזהיב. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0