שמים בקערה את הביצים עם הסוכר, ומערבבים עד שמתקבל נפח. לאחר מכן מכניסים את כל החומרים כולל השוקולד המומס.
שלב 3
0 דקות
משמנים תבנית מרובעת ושופכים את כל התערובת, לאחר מכן שוברים את האגוזים גס ומפזרים מעל.
שלב 4
40 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש 160 מעלות כ-30 עד 40 דקות, תלוי בתנור.
*ניתן להמיר את המרגרינה במחמאה ואת אגוזי המל בפקאן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
4
ממיסים בסיר את השוקולד והמרגרינה.
שלב 2
מתוך
4
שמים בקערה את הביצים עם הסוכר, ומערבבים עד שמתקבל נפח. לאחר מכן מכניסים את כל החומרים כולל השוקולד המומס.
שלב 3
מתוך
4
משמנים תבנית מרובעת ושופכים את כל התערובת, לאחר מכן שוברים את האגוזים גס ומפזרים מעל.
שלב 4
מתוך
4
מכניסים לתנור שחומם מראש 160 מעלות כ-30 עד 40 דקות, תלוי בתנור.
*ניתן להמיר את המרגרינה במחמאה ואת אגוזי המל בפקאן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0