המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטחון את הבסקוויטים לפירורים ולהכין בסיס עם החמאה.
לשטח על תבנית ולהדק, ולאופות בתנור 10 דקות.
להפריד את הביצים, להקציף את החלבונים ולהוסיף כוס סוכר לאט לאט לצף יציב.
לערבב את הגבינה, החלמונים, שמנת אחת, קמח, אבקת אפיה, פודינג וניל וחלב.
לקפל את קצף החלבונים והגבינה לתערובת אחידה.
לצקת על התחתית האפויה וליישר לשכבה אחידה.
לחמם תנור ל-180 מעלות ולהניח בתחתית תבנית מלאה מים.
להכניס את העוגה לתנור ולאפות במשך 60 דקות.
לערבב שמנת עם חצי כוס סוכר, ותמצית וניל לתערובת אחידה.
למרוח על העוגה בסיום האפיה, להכניס את העוגה לתנור החם (אך לאחר כיבוי) ל-60 דקות נוספות בכדי שהעוגה תתיצב ולא תיפול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0