המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת התחתית: מניחים את הבישקוטים האחד לצד השני על תחתית תבנית עגולה.
חותכים 5 חצאי אפרסקים לרצועות ומניחים את הרצועות על הבישקוטים.
הכנת מלית הגבינה: מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים. מוסיפים את החלבונים, הסוכר והמלח לקערת מיקסר ומערבלים עד קבלת קצף יציב. מעבירים את הקצף לקערה.
מקציפים את החלמונים, עד שמתקבלת בלילה חלקה. מוסיפים לקערה את הגבינות, המעדן, אבקת הפודינג והקורנפלור ומעבדים עד קבלת בלילה אחידה וחלקה.
מקפלים את הבלילה לקצף החלבונים ומוסיפים את החמוציות.
מניחים בתנור תבנית אפייה עם 4 כוסות מים. מחממים את התנור לטמפרטורה של כ- 200 מעלות. יוצקים את בלילת הגבינה לתבנית, המכילה את תחתית העוגה. מורידים את טמפרטורת התנור ל- 150 מעלות ומכניסים את התבנית לתנור. אופים במשך כ- 45 דקות.
מוציאים את התבנית מהתנור ונותנים לעוגת הגבינה להצטנן.
הכנת הציפוי: מוסיפים לקערת מיקסר את השמנת המתוקה, האינסטנט פודינג, המעדן והחלב ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.
הרכבת העוגה: מורחים את קרם הציפוי על עוגת הגבינה. מקשטים עם רצועות אפרסקים וחמוציות.
מכניסים את העוגה למקרר למשך כ- 5 שעות, מגישים קר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0