המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מוציאים את הביצים מהמקרר כ-1/2 שעה לפני האפייה.
מפרידים את הביצים לחלבונים-חלמונים.
מערבבים את החלמונים ומוסיפים בהדרגה תוך כדי ערבוב גבינה, תמצית וניל, קורנפלור ואינסטנט פודינג.
מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר, עד קבלת קצף חזק ויציב.
מוסיפים את הקצף לבלילת הגבינה בתנועות קיפול מבלי שהקצף ישבר.
משמנים תבנית אפייה או מניחים נייר אפייה על תבנית ומעבירים אליה את התערובת.
מניחים בתחתית התנור תבנית עם מים על-מנת ליצור לחות בתוך התנור.
אופים בתנור שחומם מראש לחום בינוני במשך 50 דקות.
בתום האפייה יש לכבות את התנור ולתת לעוגה להתקרר בתוך תנור מכובה וסגור, על מנת למנוע מהעוגה ליפול.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0