המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 120 מעלות.
מניחים בקערה מחצית מכמות הסוכר, גבינה, חלמונים, אינסטנט פודינג, קמח, אבקת אפייה וגרידת לימון ומערבבים.
בקערה נפרדת, מקציפים חלבונים עם המחצית השנייה של הסוכר לקצף יציב.
מקפלים את הקציפה לתערובת הגבינה, יוצקים לתבנית (תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ משומנת) ואופים כשעה, או עד שהעוגה יציבה (אך שומרת על צבעה הלבן).
מצננים את העוגה.
מקציפים שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצף יציב ומורחים על פני העוגה. שומרים בקירור, עד להגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 2