המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לערבב את כל חומרי הבצק היבשים להוסיף את החמאה ולערבב. (אפשר לשים רק 2 כוסות קמח ובהמשך להוסיף בהדרגה, עם החלב).
לעשות באמצע חור עם האצבע ולשפוך לבפנים את החלמון.
להוסיף מיץ תפוזים וחלב.
לערבב בצק במיקסר עם וו לישה. (אפשר להכין את הבצק ביד - זה לא כ"כ קשה ויותר בטיחותי...)
לשים חצי מהבצק על תבנית בינונית עד גדולה.
לערבב את כל חומרי הגבינה חוץ מהקמח.
להקציף חלבונים + 1/2 כוס סוכר.
לערבב בתנועות עטיפה גבינה לתוך הקצף ולהוסיף את 3 כפות הקמח.
לשים את תערובת הגבינה והקצף על הבצק.
ליצור מהבצק שנשאר נחשים ארוכים (אפשר לרדד ולחתוך רצועות) ולשים בצורה של איקסים מעל העוגה.
למרוח בזהירות באצבע, ביצה מעל נחשי הבצק
לאפות בתנור מחומם מראש 180 מעלות כ-45 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0