המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לחמם תנור ל-170 מעלות.
לערבב את חומרי הבסיס של העוגה.
לשטח על תבנית משומנת ולאפות 10 דקות, או עד הזהבה.
הכנת המלית: לערבב גבינה וסוכר.
להמיס ג'לטין במים רותחים ולהוסיף לתערובת הגבינה, תוך כדי ערבוב.
להקציף שמנת מתוקה עם סוכר וניל וסוכר.
לערבב את הקצפת עם תערובת הגבינות ולצקת על בסיס הגבינה האפוי.
להכניס למקרר.
לאחר התייצבות העוגה לשטח מעל את מלית האוכמניות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0