שמים את נשיקות המרנג בשקית עבה, סוגרים היטב ומועכים ביד לקבלת פירורים גדולים מאוד (לא אבקה!). מערבבים עם האגוזים ומפזרים בתחתית תבנית עגולה, מלבנית או מרובעת. צריכה להתקבל שכבת פירורים בעובי 2-3 ס"מ.
שלב 2
0 דקות
שמים את יתר החומרים בקערה ומערבלים היטב שתי דקות לקבלת מרקם אחיד. מקפידים ומוודאים שלא נשארו גושי חמאת בוטנים (אם היא בדיוק יצאה מהמקרר אפשר לרכך קודם 30 שניות במיקרו). יוצקים את התערובת לתבנית.
שלב 3
0 דקות
מכסים בניילון ומניחים לצינון במקרר לשעתיים לפחות (ואפשר גם ללילה שלם).
שלב 1
מתוך
3
שמים את נשיקות המרנג בשקית עבה, סוגרים היטב ומועכים ביד לקבלת פירורים גדולים מאוד (לא אבקה!). מערבבים עם האגוזים ומפזרים בתחתית תבנית עגולה, מלבנית או מרובעת. צריכה להתקבל שכבת פירורים בעובי 2-3 ס"מ.
שלב 2
מתוך
3
שמים את יתר החומרים בקערה ומערבלים היטב שתי דקות לקבלת מרקם אחיד. מקפידים ומוודאים שלא נשארו גושי חמאת בוטנים (אם היא בדיוק יצאה מהמקרר אפשר לרכך קודם 30 שניות במיקרו). יוצקים את התערובת לתבנית.
שלב 3
מתוך
3
מכסים בניילון ומניחים לצינון במקרר לשעתיים לפחות (ואפשר גם ללילה שלם).
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0