המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה. מערבבים לתוכה את שברי הפתי בר והפקאן עד לקבלת תערובת אחידה. מהדקים לתחתית התבנית (תבנית 26 מתפרקת) ומכניסים למקפיא למשך 10 דקות.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר והאינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יפה וחזקה. *ניתן להשתמש גם באינסטנט פודינג שוקולד לבן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מקפלים את הגבינות והשמנת החמוצה לתוך הקציפה עד שמתקבלת תערובת לבנה וחלקה.
מוסיפים את שברי הפקאן לתערובת ומקפלים בעדינות.
יוצקים את הקרם לתבנית (מעל תחתית הפתי בר) ומיישרים בעזרת לקקן.
מפזרים 100 גרם פקאנים מסוכרים שבורים גס.
מכניסים את העוגה למקרר למשך 5 שעות. ניתן גם לשמור את העוגה בהקפאה ולהוציאה כשעה לפני ההגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0