ממיסים את החמאה. מערבבים לתוכה את שברי הפתי בר והפקאן עד לקבלת תערובת אחידה. מהדקים לתחתית התבנית (תבנית 26 מתפרקת) ומכניסים למקפיא למשך 10 דקות.
שלב 2
5 דקות
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר והאינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יפה וחזקה.
*ניתן להשתמש גם באינסטנט פודינג שוקולד לבן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
0 דקות
מקפלים את הגבינות והשמנת החמוצה לתוך הקציפה עד שמתקבלת תערובת לבנה וחלקה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את שברי הפקאן לתערובת ומקפלים בעדינות.
שלב 5
0 דקות
יוצקים את הקרם לתבנית (מעל תחתית הפתי בר) ומיישרים בעזרת לקקן.
שלב 6
0 דקות
מפזרים 100 גרם פקאנים מסוכרים שבורים גס.
שלב 7
0 דקות
מכניסים את העוגה למקרר למשך 5 שעות. ניתן גם לשמור את העוגה בהקפאה ולהוציאה כשעה לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
7
ממיסים את החמאה. מערבבים לתוכה את שברי הפתי בר והפקאן עד לקבלת תערובת אחידה. מהדקים לתחתית התבנית (תבנית 26 מתפרקת) ומכניסים למקפיא למשך 10 דקות.
שלב 2
מתוך
7
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר והאינסטנט פודינג עד שמתקבלת קצפת יפה וחזקה.
*ניתן להשתמש גם באינסטנט פודינג שוקולד לבן. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 3
מתוך
7
מקפלים את הגבינות והשמנת החמוצה לתוך הקציפה עד שמתקבלת תערובת לבנה וחלקה.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את שברי הפקאן לתערובת ומקפלים בעדינות.
שלב 5
מתוך
7
יוצקים את הקרם לתבנית (מעל תחתית הפתי בר) ומיישרים בעזרת לקקן.
שלב 6
מתוך
7
מפזרים 100 גרם פקאנים מסוכרים שבורים גס.
שלב 7
מתוך
7
מכניסים את העוגה למקרר למשך 5 שעות. ניתן גם לשמור את העוגה בהקפאה ולהוציאה כשעה לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0