המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרתיחים את השמנת המתוקה ויוצקים אותה לשוקולד המריר.
מערבבים עד להמסה מוחלטת של השוקולד וקבלת גוון אחיד.
נותנים להתקרר בטמפרטורת החדר.
מקציפים את השמנת המתוקה, הקצפה רכה, עד שרואים שובלים ראשונים של הקצפה בשמנת המתוקה.
מערבבים בקערה נפרדת את הגבינה, סוכר, אינסטנט וניל וחלב, בעזרת מטרפה ידנית, עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
מוסיפים את תערובת הגבינה, תוך כדי קיפול ובעזרת מרית לשמנת המתוקה המוקצפת, עד קבלת מרקם הומוגני.
פורסים מהעוגה ומניחים פרוסה בצלחת הגשה.
יוצקים מעט מהגנאש שוקולד שאותו מחממים קלות במיקרוגל ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0