מרסקים את האגוזים, חלבון (לבן-ביצה) אחד, קינמון וממתיק בשווי 1/4 כוס סוכר, לפירורים גסים. משטחים בתבנית פיירקס בגודל 20X30.
שלב 2
0 דקות
מערבלים יחד את גבינות השמנת, ביצה אחת, חלבון שנותר, וניל, מיץ וקליפת לימון והממתיק שנשאר. יוצקים על תחתית האגוזים, ואופים 30 דקות בחום בינוני, עד שהעוגה מזהיבה.
שלב 3
0 דקות
"משקשקים" את השמנת החמוצה, כדי שתתרכך. יוצקים ומורחים על פני העוגה החמה. אופים עוד 15 דקות .
שלב 4
0 דקות
מצננים לטמפרטורת החדר, מעבירים למקרר וממתינים לפחות ארבע שעות לפני שמגישים.
שלב 1
מתוך
4
מרסקים את האגוזים, חלבון (לבן-ביצה) אחד, קינמון וממתיק בשווי 1/4 כוס סוכר, לפירורים גסים. משטחים בתבנית פיירקס בגודל 20X30.
שלב 2
מתוך
4
מערבלים יחד את גבינות השמנת, ביצה אחת, חלבון שנותר, וניל, מיץ וקליפת לימון והממתיק שנשאר. יוצקים על תחתית האגוזים, ואופים 30 דקות בחום בינוני, עד שהעוגה מזהיבה.
שלב 3
מתוך
4
"משקשקים" את השמנת החמוצה, כדי שתתרכך. יוצקים ומורחים על פני העוגה החמה. אופים עוד 15 דקות .
שלב 4
מתוך
4
מצננים לטמפרטורת החדר, מעבירים למקרר וממתינים לפחות ארבע שעות לפני שמגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0