המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לשים את כל החומרים ביד או במעבד מזון, עד שנוצרים פירורים גדולים. מוציאים מהמעבד, ויוצרים בצק אחיד.
משטחים את הבצק בתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
מקציפים חלבונים וחצי כוס סוכר.
מערבבים בקערה נפרדת גבינה לבנה, שמנת חמוצה, חלמונים, אינסטנט פודינג וניל וחצי כוס סוכר, מאחדים עם הקצף, ומעבירים לתבנית.
אופים בתנור בחום של 175 מעלות כ-45 דקות.
ממיסים את השמנת המתוקה עם השוקולד הלבן, מקררים את התערובת, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה.
כשהעוגה מתקררת מעט, מורחים את הקרם ומקשטים עם תלתלי שוקולד לבן מעל. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0