המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מצפים בנייר אפייה תחתית של תבנית אפייה בקוטר 26 ס"מ.
מחממים תנור לחום בינוני נמוך של 150 מעלות.
מקציפים את החלבונים עם כף מים וקורט מלח תוך כדי הוספה הדרגתית של הסוכר.
בקערה אחרת מקציפים לקרם בהיר ואוורירי את החלמונים עם הסוכר וכף מיץ לימון.
בקערה נוספת טורפים במטרפת יד את הגבינות, היוגורט, הקורנפלור והפודינג.
מוסיפים את קרם החלמונים לתערובת הגבינות בתנועות קיפול.
מוסיפים את הגבינות לקצף החלבונים ומבליעים בתנועות קיפול.
יוצקים את התערובת לתוך התבנית ואופים בתנור 75 דקות.
משאירים את העוגה בתנור כבוי עם דלת פתוחה עד שהיא תתקרר.
מקציפים את השמנת, החלב ויתרת הפודינג לקצף יציב.
משטחים את הקרם על העוגה הקרה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0