המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לרסק את הביסקוויטים ולערבב עם המרגרינה עד לקבלת בצק.
לצפות את תחתית התבנית עם הבצק ולשים במקרר לעשרים דקות.
בקערה לערבב את הגבינה, הביצים, הסוכר וסוכר הווניל ולערבב היטב.
להוציא את התבנית ולצקת על הבצק את תערובת הגבינה.
לאפות בתנור שחומם מראש בחום של 175 מעלות כ-30 דקות.
מכינים את הציפוי: לערבב היטב את השמנת עם הסוכר, לצקת בזהירות על העוגה האפויה ולהכניס שוב לתנור לעשר דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0