המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את מרכיבי הבצק, ולשים לבצק חלק וגמיש.
מחלקים את הבצק לשני חלקים: 3/4 בצק משטחים על תבנית, כולל הדפנות, הרבע הנותר שומרים בצד לעיטור.
מערבבים את מרכיבי המלית ומעבירים לתבנית המרופדת בבצק, משטחים לשכבה אחידה.
מרדדים את הבצק ששמרנו וחותכים פסים בעובי אחיד. מסדרים את הפסים ע"ג המילוי בצורת שתי וערב.
אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, במשך 50 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0