המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
הכנת התערובת: מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים את האינסטנט פודינג וניל.
מוסיפים לקצפת סוכר, סוכר וניל, שמנת וגבינה ומערבבים היטב.
טובלים ביסקוויטים בחלב ומניחים על התבנית בצורה מסודרת.
שופכים חצי מכמות התערובת על הביסקוויטים. וחוזרים על הפעולה פעם נוספת (שכבה ביסקוויטים - שכבה תערובת).
שכבה אחרונה היא ביסקוויטים.
ממיסים בסיר קטן על הגז את השוקולד ומעליו שופכים 1/4 כוס חלב. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד וסמיך ומצננים.
שופכים את הרוטב על שכבת הביסקוויטים האחרונה.
מכניסים למקפיא למשך שעתיים.
אפשר לאכול קפוא ואפשר לשים במקרר ולאכול קר. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0