המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכניס את כל השלב הראשון לסיר ולערבב עד להמסה של השוקולד והחמאה.
להוסיף את הביסקוויטים שריסקנו מראש ולערבב.
לתת לתערובת לנוח מעט ואז היא מתגבשת יותר. 4.לרדד על תבנית עגולה ולהכניס למקרר.
להקציף את השמנת עם הסוכר לקצף יציב מאוד ולהוסיף את הגבינה (בלי המים) בערבוב עדין עד שכל הגבינה והקצף ביחד.
למרוח על התערובת כדורי שוקולד במקרר ולהחזיר למקרר ליום, יום וחצי.
להוציא רבע שעה לפני ההגשה - חשוב מאוד
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0