להכנת שכבת הבסיס והפירורים - במעבד מזון מרסקים פתי בר עם אבקת סוכר, מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים.
שלב 2
5 דקות
שומרים בצד חצי כוס פירורים לציפוי החלק העליון של העוגה ואת שאר הפירורים מהדקים לתחתית התבנית ומאחסנים במקרר עד סיום הכנת המלית.
שלב 3
10 דקות
להכנת מלית גבינה, שוקולד - מניחים בקערת זכוכית שוקולד מריר קצוץ. מרתיחים שמנת מתוקה (חצי מיכל) ושופכים מעל השוקולד, ממתינים דקה ומערבבים עם מטרפה להמסה מלאה. אם נותרו גושים אפשר לשים במיקרוגל לעוד כמה שניות עד להמסה מלאה. מצננים מעט.
שלב 4
0 דקות
בקערה גדולה מערבבים יחד גבינת שמנת, גבינה לבנה ואינסטנט פודינג שוקולד לתערובת אחידה. מעבירים 2 כפות מהתערובת לקערת השוקולד מערבבים ושופכים את תערובת השוקולד לתערובת הגבינה ומערבבים עם מטרפה.
שלב 5
5 דקות
מקציפים שמנת מתוקה (מיכל וחצי) עם אבקת סוכר לקצפת יציבה, אך לא נוקשה, מקפלים את הקצפת לתערובת גבינת השוקולד ומעבירים לתבנית (תבנית בקוטר 24 ס"מ או תבנית פיירקס מרובעת).
שלב 6
0 דקות
מיישרים ומפזרים מעל את הפירורים ששמרנו בצד ומעבירים למקרר לפחות ל-8 שעות, עד להתייצבות מלאה.
שלב 1
מתוך
6
להכנת שכבת הבסיס והפירורים - במעבד מזון מרסקים פתי בר עם אבקת סוכר, מוסיפים חמאה מומסת ומערבבים.
שלב 2
מתוך
6
שומרים בצד חצי כוס פירורים לציפוי החלק העליון של העוגה ואת שאר הפירורים מהדקים לתחתית התבנית ומאחסנים במקרר עד סיום הכנת המלית.
שלב 3
מתוך
6
להכנת מלית גבינה, שוקולד - מניחים בקערת זכוכית שוקולד מריר קצוץ. מרתיחים שמנת מתוקה (חצי מיכל) ושופכים מעל השוקולד, ממתינים דקה ומערבבים עם מטרפה להמסה מלאה. אם נותרו גושים אפשר לשים במיקרוגל לעוד כמה שניות עד להמסה מלאה. מצננים מעט.
שלב 4
מתוך
6
בקערה גדולה מערבבים יחד גבינת שמנת, גבינה לבנה ואינסטנט פודינג שוקולד לתערובת אחידה. מעבירים 2 כפות מהתערובת לקערת השוקולד מערבבים ושופכים את תערובת השוקולד לתערובת הגבינה ומערבבים עם מטרפה.
שלב 5
מתוך
6
מקציפים שמנת מתוקה (מיכל וחצי) עם אבקת סוכר לקצפת יציבה, אך לא נוקשה, מקפלים את הקצפת לתערובת גבינת השוקולד ומעבירים לתבנית (תבנית בקוטר 24 ס"מ או תבנית פיירקס מרובעת).
שלב 6
מתוך
6
מיישרים ומפזרים מעל את הפירורים ששמרנו בצד ומעבירים למקרר לפחות ל-8 שעות, עד להתייצבות מלאה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0