המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל המצרכים עם מזלג, עד שנוצרים פרורים.
לשטח 2/3 מהבצק על תבנית 26 או מלבנית חד פעמית בינונית.
את ה-1/3 הנותר לשטח כמו פיתה (לא דק) על תבנית קטנה ,לפזר את השקדים מעל, להדק מעט, לאפות ביחד בחום בינוני עד שמזהיב, להוציא מהתנור ולקרר.
להקציף שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג וניל, עד לקבלת קצפת יציבה.
להניח בקערה גבינות, שמנת חמוצה וסוכר, לערבב מעט עד שמתקבלת בלילה חלקה, להוסיף את הגבינות לקערת הקצפת ולהקציף עד שהתערובות התאחדו.
לאחר שהתחתית האפויה התקררה, לצפות בקרם שנוצר לשכבה אחידה וישרה.
לפורר לפירורים את 1/3 הבצק עם השקדים שאפינו בנפרד, ולפזר על העוגה בצורה אחידה. לקרר היטב לפני ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0