המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מניחים בתחתית התנור תבנית עם 4 כוסות מים רותחים ליצירת לחות.
שוברים פתיבר לחתיכות קטנות בעזרת מעבד או ידנית.
ממיסים את החמאה, מערבבים לתוכה את שברי הפתיבר, קוקוס ואבקת הסוכר לתערובת אחידה.
מהדקים לתחתית התבנית ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
מפרידים את הביצים לחלמונים וחלבונים.
מקציפים את החלבונים במהירות גבוהה עם הסוכר, סוכר וניל וקורט מלח, כאשר הקצף יציב מעבירים לקערה גדולה.
מקציפים את החלמונים ומוסיפים גבינה לבנה, שמנת חמוצה, גרידת לימון, קוקוס וקורנפלור עד לקבלת תערובת חלקה. מקפלים בעדינות בתנועות סיבוביות את תערובת הגבינות לקצף החלבונים.
מוזגים לתבנית מעל בסיס הפתיבר.
מכניסים את התבנית לתנור, מורידים את טמפרטורת התנור לחום של 150 מעלות ואופים כשעה ורבע.
כאשר העוגה קרה, מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקרם יציב.
מצפים את העוגה, ומפזרים שבבי קוקוס קלוי.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0