המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף את החלבונים ולהוסיף לאט-לאט את הסוכר וסוכר הוניל עד שיהפוך לקצף קשה.
לערבב בקערה נוספת את יתרת החומרים היטב. לקפל את הקצף לתוך הקערה השנייה בזהירות.
לרפד תבנית עגולה בנייר אפייה ולמזוג את הבלילה. לאפות כ-60 דקות בתנור בחום בינוני.
יש להקפיד להניח בתנור מגש נוסף עם מים, על מנת לשמור על לחות.
להקציף את החומרים של הקרם ולמרוח מעל העוגה, לאחר קירור מלא של העוגה.
ניתן לקשט עם שוקולד מגורד או פירות העונה ולשמור במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0