המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת המיקסר מקציפים את החמאה והסוכר לתערובת קרמית אוורירית.
מוסיפים את השיבולת שועל ואבקת האפייה ומערבלים מעט עד לקבלת תערובת פירורית. *ניתן להמיר את שיבולת השועל לקמח לבן רגיל באותה הכמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מחלקים את הפירורים לשני חלקים ששווים.
משטחים בידיים 1/2 מן הבצק בתחתית תבנית האפיה. מעבירים למקרר את התבנית וגם את 1/2 הבצק הנותר.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
בקערת המיקסר מקציפים יחד את הביצים והסוכר עד לקבלת קרם בהיר ותפוח.
ממשיכים להקציף ומוסיפים את הגבינה בהדרגה עד לקבלת מרקם אחיד.
יוצקים את המלית על גבי הבצק שבתבנית.
מפזרים מעל בשכבה אחידה של הפירות.
מפוררים מעל את יתרת הבצק.
אופים במשך 40 דקות עד הזהבה קלה והתיצבות.
מוציאים מהתנור ומצננים ע"ג רשת.
משחררים מהתבנית ושומרים בקירור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0