טוחנים במעבד מזון עם להב מתכת עד דק את העוגיות, ומעבירים לקערה.
שלב 3
0 דקות
ממיסים את החמאה ויוצקים על הפירורים. מערבבים יחד היטב ומשטחים על חלקה התחתון של התבנית ומעט על הדפנות.
שלב 4
0 דקות
מקציפים במהירות גבוהה את השמנת החמוצה עם גבינה, סוכר, קליפת לימון וקמח. מוסיפים תוך כדי הקצפה ביצה אחת. מטמיעים אותה היטב בבלילה ורק אח"כ מוסיפים ביצה שנייה. באותו האופן מקציפים פנימה את יחד יתר הביצים.
שלב 5
0 דקות
יוצקים לתבנית, ואופים כ-40 דק' עד שפני העוגה קפיצית למגע.
שלב 6
0 דקות
לקישוט: מערבבים יחד את השמנת החמוצה עם הסוכר וסוכר הווניל עד שהסוכר נמס. יוצקים את השמנת על העוגה ומעבירים למקרר למשך לילה לפחות.
טוחנים במעבד מזון עם להב מתכת עד דק את העוגיות, ומעבירים לקערה.
שלב 3
מתוך
6
ממיסים את החמאה ויוצקים על הפירורים. מערבבים יחד היטב ומשטחים על חלקה התחתון של התבנית ומעט על הדפנות.
שלב 4
מתוך
6
מקציפים במהירות גבוהה את השמנת החמוצה עם גבינה, סוכר, קליפת לימון וקמח. מוסיפים תוך כדי הקצפה ביצה אחת. מטמיעים אותה היטב בבלילה ורק אח"כ מוסיפים ביצה שנייה. באותו האופן מקציפים פנימה את יחד יתר הביצים.
שלב 5
מתוך
6
יוצקים לתבנית, ואופים כ-40 דק' עד שפני העוגה קפיצית למגע.
שלב 6
מתוך
6
לקישוט: מערבבים יחד את השמנת החמוצה עם הסוכר וסוכר הווניל עד שהסוכר נמס. יוצקים את השמנת על העוגה ומעבירים למקרר למשך לילה לפחות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0