המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים מראש תנור לחום בינוני. משמנים קלות תבנית האפייה בקוטר 26 ס"מ.
טוחנים במעבד מזון עם להב מתכת עד דק את העוגיות, ומעבירים לקערה.
ממיסים את החמאה ויוצקים על הפירורים. מערבבים יחד היטב ומשטחים על חלקה התחתון של התבנית ומעט על הדפנות.
מקציפים במהירות גבוהה את השמנת החמוצה עם גבינה, סוכר, קליפת לימון וקמח. מוסיפים תוך כדי הקצפה ביצה אחת. מטמיעים אותה היטב בבלילה ורק אח"כ מוסיפים ביצה שנייה. באותו האופן מקציפים פנימה את יחד יתר הביצים.
יוצקים לתבנית, ואופים כ-40 דק' עד שפני העוגה קפיצית למגע.
לקישוט: מערבבים יחד את השמנת החמוצה עם הסוכר וסוכר הווניל עד שהסוכר נמס. יוצקים את השמנת על העוגה ומעבירים למקרר למשך לילה לפחות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0