המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את השמנת עם 3 כפות סוכר.
מוסיפים את הגבינה, הסוכר הנותר ותמצית וניל/רום. מערבבים בתנועות קיפול עד קרם אחיד.
מסדרים על תבנית מס 24 את הבישקוטים כך שיכסו את כל התבנית, יוצקים מעל את הקרם, מיישרים ומסדרים לשכבה אחידה.
מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים.
מפזרים אגוזים כתושים גס. מכסים ומכניסים למקרר ל-24 שעות לפני ההגשה.
אם רוצים לצפות בסירופ שוקולד - מצפים סמוך להגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0