המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-165 מעלות.
בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, סוכר חום, מלח, וניל ושמן, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים פנימה קמח, אבקת אפייה, קינמון, ג'ינג'ר, מוסקט וגזר מגורר ומקפלים כמעט עד שהתערובת אחידה.
מוסיפים אגוזים ומקפלים רק עד שהאגוזים מתפזרים בצורה שווה בבלילה.
מעבירים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק ומפזרים מעל שקדים טחונים.
אופים במשך כ-35-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז כל עוגה יוצא עם פירורים לחים.
מצננים לחלוטין ומגישים. *ניתן להמיר את הביצים ב-200 גרם רסק תפוחים לא ממותק. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0