מתחילים בטבילת הפתי בר בשלושת רבעי כוס חלב, במשך 3 שניות (לא יותר, אחרת מתפורר!) ומסדרים שכבה ראשונה של פתי בר שתכסה את כל התבנית.
שלב 2
0 דקות
בקערה נפרדת מקציפים כוס חלב, אינסטנט פודינג ושמנת מתוקה, עד לקבלת קרם אוורירי.
שלב 3
0 דקות
לוקחים כמות נדיבה של קרם ועם לקקן מורחים על השכבה הראשונה של הפתי בר, וכך חוזרים על הפעולה ומסדרים מעל הקרם עוד שכבה של פתי בר טבולים בחלב. מעליהם שכבה של קרם וכך חוזרים על פעולה, עד שמגיעים כמעט לסוף התבנית.
שלב 4
0 דקות
בכוס נפרדת מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ומערבבים היטב.
שלב 5
5 דקות
מסדרים את פרוסות האננס, בצורה של מעגלים על השכבה האחרונה של הפתי בר הטבולים בחלב, ומעל האננס הטרי יוצקים בזהירות את הג'לי החם ומניחים ל-5 דקות להתייצבות של הכל.
שלב 6
0 דקות
מכניסים למקרר למשך הלילה.
שלב 1
מתוך
6
מתחילים בטבילת הפתי בר בשלושת רבעי כוס חלב, במשך 3 שניות (לא יותר, אחרת מתפורר!) ומסדרים שכבה ראשונה של פתי בר שתכסה את כל התבנית.
שלב 2
מתוך
6
בקערה נפרדת מקציפים כוס חלב, אינסטנט פודינג ושמנת מתוקה, עד לקבלת קרם אוורירי.
שלב 3
מתוך
6
לוקחים כמות נדיבה של קרם ועם לקקן מורחים על השכבה הראשונה של הפתי בר, וכך חוזרים על הפעולה ומסדרים מעל הקרם עוד שכבה של פתי בר טבולים בחלב. מעליהם שכבה של קרם וכך חוזרים על פעולה, עד שמגיעים כמעט לסוף התבנית.
שלב 4
מתוך
6
בכוס נפרדת מכינים את הג'לי לפי הוראות היצרן ומערבבים היטב.
שלב 5
מתוך
6
מסדרים את פרוסות האננס, בצורה של מעגלים על השכבה האחרונה של הפתי בר הטבולים בחלב, ומעל האננס הטרי יוצקים בזהירות את הג'לי החם ומניחים ל-5 דקות להתייצבות של הכל.
שלב 6
מתוך
6
מכניסים למקרר למשך הלילה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0