המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה קמח תופח, סודה לשתייה וקינמון.
בקערת מיקסר מקציפים את הביצים השלמות עם סוכר, לימון ומלח.
מוסיפים בהדרגה ותוך כדי ערבול דבש ושמן.
מוסיפים את תכולת הקערה עם החומרים היבשים לקערת המיקסר ומערבבים.
מוסיפים את כוס התה מעורבבת עם כפית נס קפה תוך כדי ערבוב.
מחלקים את התערובת לשלוש תבניות אינגליש קייק או לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ומעטרים בשקדים פרוסים.
אופים בחום של 180 מעלות כ-30 דקות . העוגה מוכנה כשמכניסים קיסם והוא יוצא כמעט יבש לחלוטין.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0