בכוס תה עם מים רותחים מוסיפים את כפיות הקפה, וחולטים את תה הקינמון.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים לקערת מיקסר את החמאה, הביצים, הדבש, סודה לשתייה, התפוח המגורר, ויוצקים את כוס התה והקפה. מעבדים את המצרכים במהירות נמוכה עד קבלת מרקם חלק ואחיד. מוסיפים לקערה את תערובת הקמח והסוכר ומערבבים עד שנוצרת בלילה אחידה.
שלב 5
30 דקות
מגבהים את דפנות התבנית עם נייר אפייה. יוצקים את הבלילה בתבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 190 מעלות, ואופים במשך כ- 30 דקות או עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.
שלב 6
0 דקות
מוציאים את התבנית מהתנור, ומצננים במשך של לפחות חצי שעה במקרר לפני הוספת הציפוי.
שלב 7
3 דקות
יוצקים לקערת מיקסר את החלב השמנת המתוקה ומוסיפים את האינסטנט פודינג, ומערבלים במהירות גבוהה במשך כ-3 דקות , עד לקבלת קרם יציב.
שלב 8
0 דקות
מורחים את הקרם באופן אחיד על פני העוגה.
שלב 1
מתוך
8
מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבניות.
שלב 2
מתוך
8
בקערה מערבבים יחד את 2 סוגי הקמח והסוכר.
שלב 3
מתוך
8
בכוס תה עם מים רותחים מוסיפים את כפיות הקפה, וחולטים את תה הקינמון.
שלב 4
מתוך
8
מוסיפים לקערת מיקסר את החמאה, הביצים, הדבש, סודה לשתייה, התפוח המגורר, ויוצקים את כוס התה והקפה. מעבדים את המצרכים במהירות נמוכה עד קבלת מרקם חלק ואחיד. מוסיפים לקערה את תערובת הקמח והסוכר ומערבבים עד שנוצרת בלילה אחידה.
שלב 5
מתוך
8
מגבהים את דפנות התבנית עם נייר אפייה. יוצקים את הבלילה בתבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ- 190 מעלות, ואופים במשך כ- 30 דקות או עד שקיסם יוצא יבש ממרכז העוגה.
שלב 6
מתוך
8
מוציאים את התבנית מהתנור, ומצננים במשך של לפחות חצי שעה במקרר לפני הוספת הציפוי.
שלב 7
מתוך
8
יוצקים לקערת מיקסר את החלב השמנת המתוקה ומוסיפים את האינסטנט פודינג, ומערבלים במהירות גבוהה במשך כ-3 דקות , עד לקבלת קרם יציב.
שלב 8
מתוך
8
מורחים את הקרם באופן אחיד על פני העוגה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0